Locatie
Stoomweg 15C
2631 RR Nootdorp

E-mailadres

info@sunisnrg.nl

Telefoonnummer

06 363 317 91

Onze diensten

Platte daken

Het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak kan meer opleveren dan zonnepanelen op een hellend dak. Dit komt omdat de panelen op een plat dak op de meest ideale hoek kunt plaatsen voor het meeste rendement. De totaalprijs van het plaatsen zonnepanelen op een plat dak kan wel wat hoger liggen. Dit komt omdat er speciale montagesystemen gebruikt worden.

Bedrijfspanden

Als ondernemer kan het een goede stap zijn om in te zetten op verduurzaming. Als u bijvoorbeeld al een elektrisch wagenpark heeft is het plaatsen van zonnepanelen een logische volgende stap. Op deze wijze drukt u namelijk ook de kosten van het elektrisch rijden. Bent u benieuwd naar wat zonnepanelen voor uw onderneming kunnen betekenen? Wij kijken graag met u mee. Wij hebben voor veel verschillende bedrijven zonnepanelen geplaatst en uiteraard kijken wij naar de beste ligging en positionering van de zonnepanelen. 

Schuine daken

Bij het plaatsen van zonnepanelen is de positie van het dak erg belangrijk. Je wilt namelijk het meeste rendement behalen met jouw nieuwe zonnepanelen! Uiteraard kijken wij met u mee om zo de beste positie te bepalen voor uw zonnepanelen. Wist u dat zonnepanelen ook op bewolkte dagen energie opwekken?

  • Energie neutraal
  • Groene stroom
  • Maatschappelijk verantwoord

En vele andere voordelen.

Samen gaan zorgen we voor maximaal rendement

Verduurzaming van je woning of bedrijfspand door middel van het plaatsen van zonnepanelen is de afgelopen jaren ontzettend interessant. Wij helpen je graag voor de beste keuzes zodat jij het maximale uit de zonnepanelen zult halen!

Wij staan klaar voor:

  • Particulieren
  • Ondernemingen