Locatie
Stoomweg 15C
2631 RR Nootdorp

E-mailadres

info@sunisnrg.nl

Telefoonnummer

06 363 317 91

Werkwijze

Wij verzorgen het gehele traject, U heeft nergens omkijken naar.

Aan de hand van het initiële voorstel neemt één van onze technische experts de wensen en mogelijkheden met U door en verwerken deze in uw persoonlijke account.

Vervolgens komt de expert bij U langs om alles op te meten, samen met U de kabelroutes te bepalen, de plaats van de omvormer te bepalen en de meterkast te controleren. Komen er onverwachte zaken aan het licht? Dan bespreken wij die ter plekke. Na ons bezoek gaan wij aan de slag met het definitief legplan en de begroting. Wij zijn 100% transparant over onze arbeidskosten en materiaalkeuzes en nodigen U uit al uw vragen hierover te stellen.

Na uw akkoord gaan wij aan de slag met de planning, voorbereiding en bestelling. Zodra de materialen in ons magazijn staan zijn ze uw eigendom en factureren wij deze. Pas na oplevering factureren wij de montage. 

Meestal duurt de installatie geen hele dag. Onze installateurs zorgen voor de plaatsing die veilig en conform de geldende normen zijn. Zodra de installatie is afgerond zal deze in werking worden gesteld zodat u gelijk gaat profiteren van uw aankoop.